• Scholieren Sparen
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel

Disclaimer

De informatie op www.deschakelcoop.sr komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de verstrekte informatie. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook. Het is mogelijk dat via de internetsite van Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Privacy
Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van onze webpagina. Wij zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van onze site, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan www.deschakelcoop.sr worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Copyright
Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. behoudt zich het auteursrecht op de via de internetsite van Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logos, fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van het Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. mag zonder schriftelijke toestemming van Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. openbaar worden gemaakt, verspreid en/of vermenigvuldigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren moet met bronvermelding geschieden.