• Scholieren Sparen
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel

Microkrediet

micro-krediet

Een microkrediet is een kleine lening aan een ondernemer of hosselaar die iets wil beginnen of een bestaande “hossel” wil uitbreiden. Indien de eerste lening prompt wordt afgelost, wordt lenen in de toekomst gegarandeerd makkelijker.

bloemist in actieMicrokredieten zijn voor ondernemende mannen en vrouwen met een laag of geen inkomen die tijdelijk een extra financieel steuntje nodig hebben en bovendien geen of onvoldoende onderpand kunnen geven voor een kleine lening.

Orientatie KCDS MKM SPWE Boven SurinameMicrokredieten is onderdeel van microfinanciering. Microfinanciering houdt ook in sparen, verzekeren en dergelijke. Met een microkrediet van KCDS krijgt u toegang tot extra geld om uw “hossel” te starten, uit te breiden of voort te zetten. U kunt  tussen SRD 400,- en SRD 6.000,- lenen. De termijn om het geleende geld met rente terug te betalen is maximaal één jaar.

Voor meer informatie over microkredieten kunt u bellen naar de Afdeling Kredieten via 410 210 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of klik hier om de brochure te downloaden of stap bij ons binnen aan de Fred Derbystraat 85 te Paramaribo voor een vrijblijvend gesprek.