• Scholieren Sparen
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel

KCDS Bigi Yari: (Be) Sparen in Suriname anno 2017

Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel (KCDS) 45 jaar: 02.02.1972 - 02.02.2017

unnamedHet is bijna alom een gezucht en gesteun over de prijzen en de koersen. Je durft iemand bijna niet meer te begroeten met: Hoi hoe gaat 't? Je weet haast zeker dat er een zucht vooraf gaat aan het antwoord. Neen, financieel zit het Surinamers niet mee. We komen niet uit met onze middelen en sparen is een oeroud begrip geworden.

Is dat echt zo? Of zit het misschien toch even anders?

Lees meer...

KONI NANGA YU MONI SCHOLENPROJECT

Op 2 februari jl, de 44ste verjaardag van KCDS, is er in samenwerking met SureBizz een boost gegeven aan het schoolsparen project. Met het thema KONI NAANGA YU MONI zal aan leerlingen van zes (6) verschillende MULO scholen in Paramaribo en Wanica gedurende de periode februari 2016 tot april 2016 het belang van sparen en verantwoordt omgaan met geld worden benadrukt d.m.v. interactieve en praktische presentaties.

Lees meer...

HEALTHY LIFESTYLE: KONI NANGA YU MONI RADIOPROGRAMMA

A healthy lifestyle heeft niet alleen te maken met gezonde voeding, beweging, goed zorgen voor ons lichaam. Wat velen vaak vergeten is het goed / verantwoord omgaan met onze financiën.

Lees meer...

International Credit Union Day

Sinds 1948 wordt er jaarlijks op iedere derde donderdag van de maand oktober wereldwijd International Credit Union Day gevierd. De dag wordt herdacht om stil te staan bij de geschiedenis van krediet coöperaties, het erkennen van het harde werk dan degenen die werkzaam zijn in de kredietunie industrie, en ter bevordering van haar prestaties. Maar meer nog voor het tonen van appreciatie aan de leden.

Lees meer...

Deelname aan de A Healthy lifestyle Campagne

De organisatie SureBizz Consultancy & Media Solutions heeft in het kader van haar A Healthy Lifestyle (AHL) campagne een aantal interactieve lezingen en workshops gehouden gedurende de periode februari 2015 – augustus 2015

Lees meer...

Directie wisseling

Dhr. Reginald Fransberg die per 1 december 2013 waarnam als directeur, heeft per 1 oktober 2014, op eigen verzoek, de dienstbetrekking met KCDS beëindigd.

Lees meer...