• Scholieren Sparen
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel

Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a.

Spaar- en Kredietcoöperatie De Schakel g.a. (KC DE SCHAKEL, voor het gemak, verder afgekort: KCDS) is een kredietinstelling met een coöperatieve structuur.

 

Het dienstenpakket bestaat primair uit sparen, beleggen, lenen en daarvan afgeleide financiële diensten zoals verzekeringen. Sparen, beleggen en lenen kan ook in Amerikaanse dollar (USD) en in euro’s (€UR). Wij bieden diverse spaar- en beleggingsvormen aan voor verschillende doeleinden. Wij richten ons naast individuen ook op groepen, rechtspersonen e.a.

De één spaart voor de latere studie van de kinderen; de andere voor de oude dag of voor het voorschot van een vervoermiddel of voor een ander persoonlijk of zakelijk doel. Lenen kan bij ons voor uiteenlopende doeleinden om te voorzien in zowel kleine als grote behoeften zoals voor: de bouw, renovatie of uitbreiding van woningen, studiefinanciering en aanschaf van schoolbenodigdheden, financiering van auto’s en andere vervoermiddelen, reiskosten/vakantie, medische- en begrafeniskosten, etc.

Aan bedrijven en kleine ondernemingen, vrouwen, bepaalde groepen van leden, kerken e.d. bieden wij op maat gesneden producten aan die i.s.m. hen worden ontwikkeld. En onze rentepercentages en tarieven zijn heel aantrekkelijk.

Voor meer informatie over lidmaatschap en onze dienstverlening, kunt u ons bellen via het 410210 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stap bij ons binnen aan de Fred Derbystraat 85 te Paramaribo voor een vrijblijvend gesprek.