• Scholieren Sparen
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel
  • KC De Schakel

Aandelen

Leden nemen het op zich om regelmatig, het liefst maandelijks, een bedrag te storten op de spaarrekening. Het minimum te storten bedrag is SRD 10,00 per transactie. Elke tientje wordt beschouwd als een aandeel van het lid in de cooperatie. Het rendement van de aandelen is altijd goed, want bij ons  krijgt u marktconforme rente hierop d.w.z. tenminste dezelfde rente als wat banken e.a. kredietcoöperaties geven op spaarrekeningen.

Regelmatig sparen, van jongst af aan, heeft vele voordelen voor u. Zo kan het gespaard geld gebruikt worden als eigen bijdrage als u moet lenen. In sommige gevallen kan met het spaargeld de hoge studiekosten van uw kind worden betaald. Het spaargeld kan op latere leeftijd ook als aanvulling dienen op de pensioen.

Voor meer informatie over het sparen op aandelen (spaarrekening) kunt u met ons bellen via 410 210 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stap bij ons binnen aan de Fred Derbystraat 85 te Paramaribo voor een vrijblijvend gesprek.